Вілліан: «Голи у ворота «Динамо»? Забивати – моя робота»

Вілліан: «Голи у ворота «Динамо»? Забивати – моя робота»

- Вілліане, ваш тренер розкритикував поле на «Олімпійському». Ви грали в Україні, тож можливо якось прокоментуєте стан газону?

- Так, поле справді не в найкращому стані, але нам треба просто враховувати це і берегти себе. Інколи це вдається, а інколи ні. Ми маємо просто робити свою роботу. Тут також не дуже тепло, але ми добре потренувалися і, сподіваюся, готові до завтрашньої гри.

Цей тиждень у Лізі Європи запам’ятався кількома гучними «камбеками». Ви не боїтеся стати ще однією командою, яка втратить значну перевагу?

- Я сподіваюся, що з нами такого не станеться. Але ми чудово розуміємо, що на нас чекає завтра. Це буде важка гра, і точно не така, як перша в Лондоні. Нам просто треба вийти на поле без недооцінки суперника, бути готовими психологічно. В іншому випадку «Динамо» може створити нам значні проблеми.

- Останнім часом Жоржиньйо потрапив під шквал критики з боку фанатів клубу…

- Я вважаю це несправедливим і не хотів би про це говорити. Взагалі треба усвідомлювати, що коли футболіста так часто критикують – це не йде йому на користь. Він дуже важливий для нашої команди і так, ми граємо для своїх фанів, але цього разу вони не праві.

- Ви забили два дуже схожі голи у ворота «Динамо»…

- Це моя робота – забивати голи. Так, ці голи схожі, але не більше. Я збираюся забити і завтра і допомогти моїй команді виграти.

- Чи непокоїть вас те, що Азар може піти з «Челсі» і перейти до «Реала»?

- Звичайно, я сподіваюся, що Еден залишиться з нами, але футбол така штука, що ніколи не знаєш, що станеться завтра. Еден - дуже важливий гравець для нас, один з ключових, а крім того - він мій друг. Азар один з найкращих футболістів, з якими мені доводилося грати.

- Ці розмови про «Реал» відволікають Едена від гри?

- Не думаю. Еден грає добре, і сподіваюся, що продовжить це робити на такому ж рівні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер