Вім Де Декер: «Ми знаємо, як протистояти киянам»

Вім Де Декер: «Ми знаємо, як протистояти киянам»

- Чи приїхав до Києва Одіджа-Офоє? І які шанси зіграти завтра у Чакветадзе?

- Одіджа травмований і не приїхав до Києва, Чакветадзе відчуває себе все краще і краще. Сподіваємося, що він буде готовий. Медперсонал стежить за ним. Ще один день є, щоб прийняти рішення, чи буде він грати завтра. Подивимося на нього сьогодні на тренуванні.

- Проясніть ситуацію навколо Романа Яремчука - як він себе почуває? Також, з'явилася інформація, що він хоче покинути команду перед закінченням трансферного вікна.

- На даний момент він травмований, у нього проблеми зі спиною - це одна з причин, чому він не прилетів. У футболі все може трапитися, ніколи не знаєш, що буде завтра. Він є частиною "Гента". І відносини між ним і клубом досить нормальні.

- Ви новачок на посаді головного тренера. "Гент" проходить через складний період, наскільки вам важко зараз працювати? Які головні проблеми команди - з фізикою чи ментального характеру?

- Так, у нас складний період, і мені нелегко працювати. Крім того, часу мало, а потрібен результат. Але я бачу як команда відчуває себе і грає все краще і краще. Звичайно, не завжди все виходить. Останній матч зіграли з "Левеном" погано, нам не вдалося перемогти.

- Як оцінюєте моральний стан перед поєдинком з "Динамо"? У чому бачите свій шанс і за рахунок яких слабких сторін киян хочете здобути перемогу?

- "Динамо" - це хороша команда і грати з ними важко, але ми знаємо, як протистояти киянам. Будемо грати по-іншому з ними. У нас є стимул виступати в Лізі чемпіонів, не кожен раз видається такий шанс. Ми покажемо все, на що ми здатні. Наше моральне стан добрий.

- В останньому матчі з "Левеном" "Гент" грав обережно. Чи будете ви так діяти завтра?

- Завтра побачите. Але, звичайно, будемо грати по-іншому. Нам потрібна перемога. Нічия не влаштує нас. Ліга чемпіонів - особливий рівень. Ми зробимо все можливе, щоб туди потрапити.

- Розкажіть про роль Пластуна і Безуса в команді.

- Всі українські футболісти дуже важливі для "Гента". Всі вони грали в матчі проти "Динамо". Роман Безус пропустить поєдинок. Ігор Пластун - досвідчений захисник, допомагає молодим партнерам в тренувальному процесі та іграх.

- Луческу не боїться вибирати захисну тактику. Чи не боїтеся ви напоротися на контратаку?

- Так, одна з сильних сторін "Динамо" - сідати низько, а потім вибігати в контратаки, ми повинні бути готовими до цього. Потрібно грати швидко, і створювати гольові моменти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер