Вінченцо Монтелла: «Ми знайшли в собі сили зрівняти рахунок»

Вінченцо Монтелла: «Ми знайшли в собі сили зрівняти рахунок»

- Такою грою й такою командою можна пишатися. Результати можуть бути різними, але, враховуючи рівень змагання та відповідальність, я можу лише подякувати свій команді за якість продемонстрованої сьогодні гри.

- Як ви оціните гру форвардів вашої команди, зокрема Маріо Гомеса?

- Ми можемо бути задоволені, оскільки всі гравці показали сьогодні хорошу гру, й Маріо – не виняток.

- Який настрій панував у команді в перерві? Що ви казали гравцям у роздягальні?

- Гол став для нас розчаруванням, ми всі були трохи стривожені. У цей момент було важливо підібрати потрібні слова, щоб гравці прийшли до тями та знайшли сили відігратися. Якби ми пропустили другий м'яч замість того, щоб забити у відповідь, такий результат першої гри був би для нас неприйнятним.

- Чи не думаєте ви, що Бабакара варто було випустити у стартовому складі?

- Ми завжди випускаємо тих, хто перебуває у кращій формі. Це стосується Бабакара, він перебуває в хорошій формі. Він – серйозний, відповідальний гравець, тож у нього хороше майбутнє.

- Чи здивувало вас чимось «Динамо» у сьогоднішній грі?

- «Динамо» – дуже сильна, хороша команда. «Фіорентина» сьогодні була краща, але вся боротьба ще попереду. «Динамо» – команда креативна, здатна додавати, вдосконалюватися.

- Чи був момент у матчі, коли гра не була під вашим контролем?

- Звичайно, такий момент був. У другому таймі було враження, що ми можемо програти матч, і навіть пропустити другий гол. Динамівці створювали моменти, їм вдалося стримувати наших гравців. Однак ми знайшли в собі сили зрівняти рахунок та уникнути поразки.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер