VIP-підтримка «Динамо»

VIP-підтримка «Динамо»

Віктор Ющенко та Арсеній Яценюк,

фото www.champion.com.ua

На повторному матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» (Київ) – «Спартак» (Москва) за переконливою перемогою й яскравою грою київського клубу разом із п'ятнадцятьма тисячами вболівальників на трибунах стадіону імені Валерія Лобановського, з ложі для почесних гостей спостерігало вище керівництво країни.

Підтримати «Динамо» приїхав Президент України Віктор Ющенко, голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк (до речі, у динамівській футболці!), перший Президент України Леонід Кравчук, Віце-прем'єр міністр України Іван Васюник, Міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко, президент НОК Сергій Бубка, президент ФФУ Григорій Суркіс та інші поважні у нашій країні і за кордоном особи.

«Динамо» впевнено перемогло «Спартак», подарувавши в середу ввечері мільйонам уболівальників хвилини щастя. Тепер на європейській арені кияни продовжать виступ в груповому раунді Ліги чемпіонів. ФК «Динамо» (Київ) дякує всім шанувальникам футболу за підтримку команди і запрошує знову прийти на стадіон. Разом із «Динамо» – до нових перемог!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер