Вісенте ГОМЕС: «Деякі помилки повторюються від матчу до матчу»

Вісенте ГОМЕС: «Деякі помилки повторюються від матчу до матчу»

- Чесно кажучи, я не дуже задоволений грою, тому що повторюються ті ж помилки, які були раніше, й не бачу, за рахунок чого вони можуть бути вирішені та виправлені.

- У другому таймі ви вже грали, відштовхуючись від результату?

- Так, ми вели 1:0, результат був позитивним після першого тайму, але не варто забувати, що, як і в Дніпропетровську, проти нас провели три-чотири контратаки, з якими ми не могли впоратися. А після перерви ми виглядали вже трохи краще, забили три м'ячі, але не можна забувати, що ми припустилися двох-трьох втрат, які запросто могли призвести до забитого м'яча в наші ворота, якби команді суперника більше пощастило.

- Андрієвський раніше був беззаперечним гравцем стартового складу, а в попередньому матчі та сьогодні опинився в запасі, із чим це пов'язано?

- Протягом сезону, звичайно, у гравців бувають спади та злети. Звичайно, я ставлю тих, хто сильніший. На даний момент у Андрієвського не найкраща ігрова ситуація та кондиції.

- Деякі футболісти добре себе проявляють у матчах за U-19, зокрема, Іван Калюжний у попередньому матчі вийшов із капітанською пов'язкою. Чи збираєтеся ви залучати його або ще когось до матчів за молодіжну команду?

- Поки що ні, в нашому складі достатньо гравців, будемо проводити ротацію серед них. Плюс, у U-19 ще є юнацька Ліга чемпіонів, тож у футболістів буде чудова можливість, щоб показати себе та проявити свої найкращі якості.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер