Вісенте ГОМЕС: «Є питання й до захисту, й до нападу»

Вісенте ГОМЕС: «Є питання й до захисту, й до нападу»

- Що стосується рахунку на табло, скажу, що ми могли би виграти цей матч. А ось ККД та старання футболістів мені не дуже сподобалося. У цьому відношенні ми провели не найкращий свій матч.

- Із чим пов'язаний пропущений м'яч уже на 6-й хвилині зустрічі?

- Потрібно подумати, оцінити, адже справа не лише в голі, а й у тому, що початок матчу був просто жахливим. Ми маємо розібратися, чому так погано почали. Матч складається з 90 хвилин плюс компенсований час, і ми маємо інтенсивно відігравати їх усі, інакше в нас будуть виникати такі проблеми, як сьогодні.

- У моменті, коли м'яч влучив у поперечину, здалося, що він перетнув лінію воріт. Що ви думаєте з цього приводу?

- Я тут не для того, щоб оцінювати. Цей момент на розсуд арбітра. Я же маю оцінювати гру футболістів.

- Чи встигнув відновитися після матчу за основну команду Богдан Михайличенко?

- Не знаю, чи вистачало йому свіжості. Але якщо він хоче грати в першій команді, має звикнути до того, що йому доведеться грати двічі на тиждень.

- Із чим пов'язана заміна Ігоря Харатіна? Він провів не найкращий свій матч?

- Щоб відповісти на це питання, потрібно подивитися відео та розібрати його гру. Просто я хотів випустити Казакова, оскільки думав, що він зможе змінити нашу гру, структурувати її таким чином, як я її бачу.

- По сьогоднішній грі у вас більше претензій до гравців оборони чи атаки?

- У мене є питання до обох ліній, оскільки в атаці у нас було багато моментів та напівмоментів, і могли забивати набагато більше м'ячів, ніж один. Що стосується захисту, у суперника було небагато моментів, щоб відзначитися, але все ж таки вони це зробили, плюс у них було кілька гольових шансів.

- Лідер першості «Дніпро» також зіграв унічию, тобто «Динамо» нічого не втратило?

- Думаю, результати та становище в турнірній таблиці другорядні. Моя робота насамперед полягає в тому, щоб футболісти вдосконалювалися, покращували свої кондиції та були готовими влитися до першої команди.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер