Вісенте ГОМЕС: «Ми перемогли, а значить, зіграли непогано»

Вісенте ГОМЕС: «Ми перемогли, а значить, зіграли непогано»

- У першу чергу, я дивлюся на результат. Оскільки ми перемогли, значить, сьогодні зіграли непогано. Якщо казати по грі, ми непогано виглядали в захисті, змогли уникнути контратак суперника. А ось в атаці нам не вистачало ігрового ритму й, насамперед, результативного завершення атак у штрафному майданчику суперника.

- У першому таймі «Динамо» постало перед певними проблемами, не спромігшись забити гол?

- Найчастіше у другому таймі вдається вирвати перемогу завдяки роботі, проведеній у першому таймі. Хоч ми й не забивали голів у першій половині, але ми створювали моменти, намагалися задавати певний ритм грі, щоб суперник побігав, і саме тому ближче до кінця матчу суперник підсів, а в нас почали виникати хороші шанси забити голи, які ми реалізували.

- Поява Харатіна в другому таймі було задумом Сергія Реброва або вашим рішенням?

- Сергій Ребров нам пояснив ситуацію стосовно Чумака, Гармаша та Рудька, які зараз є гравцями першої команди, сказавши, що їм потрібна певна ігрова практика. А всі інші рішення вже були прийняті нашим тренерським штабом.

- У Книша тепер нова позиція – центрфорвард, або це було ситуативне рішення?

- Ми розуміємо, що Книш може чудово зіграти як у центрі нападу, так і на фланзі. Сьогоднішні обставини змусили нас задіяти його в нападі.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер