Вісенте ГОМЕС: «Нашим головним завданням є поліпшення гри наших підопічних»

Вісенте ГОМЕС: «Нашим головним завданням є поліпшення гри наших підопічних»

- Сьогодні молодіжний склад «Динамо» здобув дуже впевнену перемогу. Чи задоволені ви грою?

- Грою я незадоволений. Я розумію, що результат також важливий, але для мене існує два критерії. Перший – це результат на табло, а другий – ККД команди. Наш загальнокомандний ККД сьогодні був не дуже високий, тому що в сьогоднішньому матчі було багато моментів, коли кожен гравець не розумів, що він повинен робити в певному епізоді. Так, в кінці матчу ми почали це бачити, такі речі почали проглядатися. У деяких моментах ми діяли добре, але в деяких – дуже погано. Тож я ніяк не можу бути задоволений.

- Після двох швидких забитих м'ячів команда, судячи з усього, трохи розслабилася?

- Це краще запитати у гравців. Можу тільки стверджувати, що після того, як ми забили два голи, ККД команди сильно знизився. Ми повинні з'ясувати, чому, переглянути гру, проаналізувати.

- Велика кількість голів у другому таймі пов'язана з тим, що «Динамо» додало, або з тим, що суперник виявився дуже слабким?

- У певні моменти суперник виглядав навіть краще за нас. Але в завершальному етапі матчу ми були явно краще. Суперники шукали можливість зрівняти рахунок, перебудуватися, і тому їх структура гри порушилася, чим ми спокійно змогли скористатися.

- Євген Чумак потрапив у першу команду за вашою рекомендацією? Хто ще з гравців молодіжної команди, крім Чумака. Бурди, Харатіна, готовий допомогти першій команді вже найближчим часом?

- Рішення про те, хто буде грати в першій команді, приймає виключно тренерський штаб першої команди на чолі з Сергієм Ребровим. Головний тренер переглядає матчі не тільки молодіжної команди, а і «Динамо-2». Звісно, ми надаємо їм інформацію про гравців, але остаточне рішення завжди залишається за тренерським штабом першої команди.

- Враховуючи непогані шанси поборотися за чемпіонство, чи ставиться перед вашою командою певне турнірне завдання?

- Нашим головним завданням є поліпшення гри наших підопічних. Також метою нашої команди є надання ігрової практики тим гравцям, які не мають її у першій команді. І тільки потім іде завдання посісти високе місце, чим вище – тим краще.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер