Вісенте ГОМЕС: «Кожен має проаналізувати те, що відбувається»

Вісенте ГОМЕС: «Кожен має проаналізувати те, що відбувається»

- Я можу дуже коротко резюмувати. Те, що продемонструвала моя команда у сьогоднішній грі – справжнє посміховисько. Це було видно не тільки у сьогоднішньому матчі, а й під час тижня тренувань. Вже тоді було видно, що команда збирається сьогодні продемонструвати.

- Ви маєте на увазі всю команду чи окремих гравців?

- Я маю на увазі всю нашу команду, і ні в якому разі не знімаю з себе відповідальності. Кожен має проаналізувати те, що відбувається, та зробити відповідні висновки для себе.

- Наскільки виправданими були часті дальні удари у виконанні деяких гравців?

- Думаю, що вони були доречними, адже ми мали проблеми зі створенням гольових моментів, і тому намагались загострити гру таким чином.

- Що трапилося з атакою? Чому не було загострюючих передач та завершальних ударів?

- Однієї причини цього немає. Але якщо ти погано тренуєшся, дуже малоймовірно, що ти проведеш хороший матч.

- Але команда має високий потенціал. Як ви збираєтесь впливати на своїх підопічних? Чи будуть застосовані штрафні санкції?

- Передусім я намагатимуся домогтися того, аби гравці усвідомили, що їх рівень тренувань і гри не відповідає нашим очікуванням. Вони мають це усвідомити.

- Що скажете про стан Лукаша Теодорчика?

- Це перший матч, у якому він відіграв усі 90 хвилин, що свідчить про те, що він перебуває у процесі свого відновлення після травми і намагається якомога швидше досягти своїх оптимальних кондицій.

- Чи є у вас претензії до арбітрів? Обидва пенальті справедливі?

- Я ніколи не коментую роботу арбітрів. Я сконцентрований лише на своїй роботі і намагаюся робити все від мене залежне, аби моя команда демонструвала пристойну гру.

- Чи передивлялися ви запис гри команд U-19, що відбулася позавчорау Харкові? Чи є якісь спільні причини невдач у матчах з «Металістом»?

- На мою думку, це різні ситуації, адже одні гравці грають в Юнацькій лізі УЄФА, а інші – ні. Тому ці ситуації треба оцінювати окремо.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер