Вісенте ГОМЕС: «У цьому сезоні своє завдання ми виконали»

Вісенте ГОМЕС: «У цьому сезоні своє завдання ми виконали»

- Думаю, в цьому матчі ми виглядали непогано, хоча й було нелегко досягти того, щоб хлопці вийшли на гру мотивованими, адже всіх, насамперед, хвилює турнірне становище. Але, вважаю, було видно, що хлопці дбали про те, як добре зіграти та поліпшити свою гру. Це дуже важливо й похвально.

- Які короткі підсумки сезону можете підбити, враховуючи, що команда посіла друге місце, а ціла низка гравців залучалися до матчів першої команди?

- Як я й казав із самого початку, найважливіше в роботі дубля, щоб футболісти покращували свою гру, прогресували, зростали, стукали до першої команди, де б використали свій шанс. Думаю, в цьому плані ми своє завдання виконали, хоча не менш важливо, щоб вони продовжували в тому ж дусі. Дебют – це річ символічна, потрібно більше працювати. Гравці мають розуміти, що потрібно прогресувати та працювати над своєю грою.

- Які плани на міжсезоння? Частина футболістів вирушить до розташування команди U-19, а решта підуть у відпустку?

- Потрібно врахувати, що у першої команди до четвертого червня сезон ще не закінчується. Гравці мають продовжувати тренуватися, щоб бути доступними для першої команди в разі потреби. До п'ятого червня ми точно ще будемо тренуватися. Стосовно місця та часу проведення зборів питання буде вирішуватися трохи пізніше.

- Чи будете стежити за виступами своїх підопічних на чемпіонаті світу в Новій Зеландії?

- Так, звичайно, я спробую знайти в інтернеті трансляції матчів за участю збірної України, тому що ми маємо знати, як вони розвиваються та бачити їхню еволюцію.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер