Вісім динамівців викликані до молодіжної збірної України

Вісім динамівців викликані до молодіжної збірної України

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань оголосив список гравців, викликаних до розташування "синьо-жовтих" до заключних матчів відбірного турніру Євро-2023 (U21).

Зокрема, тренерський штаб української молодіжки розраховує на наступних динамівців: воротаря Руслана Нещерета, захисників Антона Боля та Костянтина Вівчаренка, півзахисника Володимира Бражка та форварда Владислава Ваната. Окрім того, виклик до молодіжної збірної отримали троє динамівців, які виступають на правах оренди за інші клуби, а саме — півзахисники Микола Михайленко та Богдан Білошевський, які у першій частині УПЛ сезону 2021/22 грали за одеський "Чорноморець" та "Олександрію" відповідно, а також форвард Владислав Супряга, який перебуває в оренді в італійській "Сампдорії". 

Робочий процес збірної України U21 розпочнеться 17 травня в Стамбулі, у цьому ж місті, на арені "Есеньюрт Неджмі Кадиоглу", наша команда проведе номінально домашні поєдинки відбору проти Північної Македонії (5 червня) та Франції (9 червня). 

Найближчий виїзний матч проти Фарерських островів (1 червня, 20:00 за київським часом) "синьо-жовті" проведуть у Торсгавні на стадіоні "Торсволлур", а гра Вірменія - Україна відбудеться на стадіоні Єреванської футбольної академії (12 червня, 18:00).

Після шести зіграних турів молодіжна збірна України йде на другому місці в групі Н, набравши 13 очок і відстаючи на 6 балів від Франції, яка провела на гру більше. У фінальній частині Євро-2023 (U21) виступатимуть 16 команд — Румунія та Грузія як господарі турніру та ще 14 збірних, які приєднаються до них за результатами відбору (дев'ять переможців груп, краща команда серед володарів других місць та чотири переможці плей-офф, в якому гратимуть вісім володарів других місць).

Фото - УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер