Вісім динамівців у складі збірної України U-19 зіграли проти Нідерландів

Вісім динамівців у складі збірної України U-19 зіграли проти Нідерландів

Суперник українців, збірна Нідерландів, виявився сильнішим: рахунок зустрічі 2:0. Підопічні Володимира Єзерського намагалися гостро контратакувати та шукали свої шанси у воріт суперників. На жаль, цього разу зусилля Шапаренка, Топалова та Русина були марними.

Доля зустрічі була вирішена у останній десятихвилинці. Бондар сфолив проти Клюйверта у своєму карному майданчику, і пенальті у ворота України реалізував Кадіоглу. Кілька хвилин потому господарі змогли подвоїти рахунок: Кадіоглу знов не схибив та завдяки пасу Клюйверта зробив дубль вже на останніх хвилинах матчу.

У поєдинку взяли участь одразу вісім динамівців. Владислав Дубінчак вивів свою команду на поле із капітанською пов’язкою та зіграв увесь матч, так само, як Богдан Лєднєв, Назарій Русин, Віталій Миколенко та Микола Шапаренко. Ахмед Алібеков вийшов на поле у стартовому складі та був замінений за десять хвилин до фінального свистка на ще одного динамівця Сергія Булецу. А Денис Янаков вступив у гру на 68-й хвилині замість Дмитра Топалова.

Нідерланди U-19 - Україна U-19 - 2:0

Україна U-19: Лунін - Бондар (Біленький, 87), Чеберко, Лєднєв, Алібеков (Булеца, 81), Топалов (Янаков, 68), Счастливцев, Русин, Миколенко, Дубінчак (к), Шапаренко.

Голи: Кадіоглу (80, пен; 88).

Попередження: Миколенко (87).

Українці втратили лідерство у своїй групі. Цього ж дня відбувся матч Греція - Фінляндія, у якому греки перемогли 4:1. Тож інтрига у цій групі зберігається до останнього туру.

За матеріалами сайту ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер