Вісім динамівців викликані до збірної України

Вісім динамівців викликані до збірної України

До числа викликаних потрапили відразу вісім гравців київського «Динамо» – голкіпер Олександр Рибка, захисники Євген Хачеріді та Микита Бурда, півзахисники Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук та Денис Гармаш, а також нападник Артем Кравець.

Відзначимо перший у кар’єрі виклик до лав національної збірної 19-річного динамівського захисника Микити Бурди.

Микита отримав чудовий подарунок на свій день народження: саме під час збору національної команди йому виповниться 20 роківПоки що 19-річний оборонець зіграв 45 матчів за юнацькі команди U-16, U-17 та U-19 (за останню навіть забив два м’ячі). У складі збірної України U-19 під керівництвом Олександра Петракова Микита Бурда виборов право виступати на чемпіонаті світу, що відбудеться у травні-червні цього року в Новій Зеландії.

Нагадаємо, в попередньому турі чемпіонату України юний динамівець забив свій перший м’яч у складі «Динамо», який до того ж виявися переможним для киян.

Також керманич збірної назвав резервний список із 8 футболістів, які можуть бути викликані у випадку ушкоджень гравців основного складу.

Серед інших до нього потрапив ще один динамівець, Сергій Рибалка, для якого виклик до збірної також може стати дебютним.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер