Вісім динамівців взяли участь у товариському матчі збірної України проти Бахрейну

Вісім динамівців взяли участь у товариському матчі збірної України проти Бахрейну

У рамках збору підопічні Андрія Шевченка мають провести три товариські поєдинки. Перший з них – проти команди Бахрейну – українці зіграли вже у неділю, 23-го травня.

У першому таймі наша команда створила достатньо небезпечних моментів, у тому числі, на ударній позиції опинявся Шапаренко після гострого прострілу зліва у виконанні Миколенка, але нашому футболісту забракло влучності. А незабаром дальнього удару завдавав Бєсєдін – теж неточно. Був момент у динамівського нападника незадовго до свистка на перерву, але епізод завершився з тим же успіхом. Тож у першому таймі глядачі забитих м’ячів так і не побачили.

У другій половині зустрічі нагод для взяття воріт у нашої команди теж було більш, ніж достатньо, у тому числі, і за участі динамівців, але Циганков спочатку не встиг до м’яча після прострілу з флангу, а потім з його ударом у площину воріт впорався воротар Бахрейну. Шапаренко намагався забити зі штрафного, який сам же і заробив, але спрямував м’яч поруч зі стійкою. Неприємність для збірної України сталася на 75-й хвилині, коли арбітр призначив пенальті за фол воротаря Трубіна проти суперника у власному штрафному майданчику. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Дхія.

Виправити положення намагалися Циганков, Караваєв та Шапаренко, але до певного часу безрезультатно. Лише у компенсований час врятувати ситуацію вдалося Циганкову, який після флангового прострілу партнера вразив ворота із меж воротарського майданчика, забезпечивши збірній Україні нічию.

Зазначимо, що у матчі взяли участь вісім представників «Динамо». Четверо з них – захисники Віталій Миколенко та Олександр Тимчик, півзахисник Микола Шапаренко та нападник Артем Бєсєдін вийшли на поле у стартовому складі. Перші троє провели на полі увесь матч, а Бєсєдін – перший тайм, після чого був замінений. Після перерви на заміну вийшов Віктор Циганков, а на 63-й на полі з’явилися Сергій Сидорчук та Денис Попов, для якого цей поєдинок став дебютним за збірну України. За 12 хвилин до фінального свистка у гру вступив ще один із 12-ти представників «Динамо», які потрапили до заявки на матч – Олександр Караваєв, який змінив Тимчика.

Нагадаємо, свій наступний товариський матч у процесі підготовки до фінального турніру Євро-2020 збірна України проведе 3-го червня у Дніпрі проти Північної Ірландії.

Товариський матч

Україна – Бахрейн – 1:1 (0:0)

23.05.21. Харків, ОСК «Металіст»

Україна: Трубін, Тимчик (Караваєв, 78), Кривцов (Попов, 63), Матвієнко, Миколенко, Степаненко (к) (Судаков, 46), Шапаренко, Макаренко (Сидорчук, 63), Зубков (Циганков, 46), Марлос, Бєсєдін (Довбик, 46).

Голи: Циганков (90+1) —Дхія (75, з пенальті).

*Фото - сайт УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер