Вітаємо Євгена КОЗАЧЕНКА з поповненням у родині!

Вітаємо Євгена КОЗАЧЕНКА з поповненням у родині!

Мама та дитина почуваються добре, і найближчим часом щасливий батько забере їх із пологового будинку додому. Це вже четверта дитина в родині колеги: пара виховує 14-річного сина Олега, 12-річну доньку Анастасію та 10-річного сина Олександра. І, як зізнався Євген, усі вони є палкими вболівальниками «Динамо».

Вітаємо Євгена та Альону з цією радісною подією, а малюку бажаємо здоров’я, щастя, рости на радість батькам та якомога частіше дарувати їм позитивні емоції.

Відзначимо, що Євген Козаченко вже близько 15-ти років працює на благо київського «Динамо», під його керівництвом клубний динамівський канал у YouTube розвинувся та набув найбільшої популярності й розквіту. Зокрема, офіційний канал ФК «Динамо» Київ у YouTube вже кілька разів потрапляв до списку найпопулярніших офіційних каналів футбольних клубів Європи. У рейтингу Deportes&Finanzas наш канал за підсумками останніх місяців посів 18-те місце. Це є найкращим показником за весь час його роботи та найкращим результатом серед усіх клубів УПЛ. А загальна кількість підписників уже становить близько 130-ти тисяч. У лютому всі відео динамівського каналу сумарно набрали 2,14 мільйони переглядів, що є новим рекордом із переглядів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер