Вітаємо Володимира БЕЗСОНОВА з Днем народження!

Вітаємо Володимира БЕЗСОНОВА з Днем народження!

Володимир Васильович народився в Харкові і в юному віці яскраво «засвітився» у складі «Металіста», вже у 18-ть років отримавши запрошення від Валерія Лобановського перейти в «Динамо». Паралельно прийшло міжнародне визнання - «золота» медаль на юнацькому чемпіонаті Європи, перемога на юніорському світовому чемпіонаті, де він був визнаний найкращим гравцем.

За півтора десятиліття виступів у «Динамо» Володимир Безсонов шість разів ставав чемпіоном СРСР, чотири рази володарем Кубка СРСР, володарем Кубка Кубків УЄФА, в складі збірної СРСР виступав на трьох чемпіонатах світу, завоював срібну медаль на чемпіонаті Європи 1988.

Залишив Володимир Васильович яскравий слід і на тренерському терені. Очолював ЦСКА (Київ), «Ниву» (Вінниця), ФК «Харків», «Дніпро», «Зорю», збірну Туркменістану. Впродовж останніх двох років Володимир Безсонов працює на благо рідного клубу «Динамо», входячи до його селекційної служби.

Колектив ФК «Динамо» (Київ), мільйони любителів футболу і шанувальників таланту Володимира Безсонова, вітають блискучого футболіста, тренера, чудову людину з Днем народження! Щастя, здоров'я, любові, миру і незмінних перемог усіма нами улюбленої команди!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер