Вітаємо з Днем народження Олену ГУЦ!

Вітаємо з Днем народження Олену ГУЦ!

Її голос був чудово знайомий багатьом поколінням столичних шанувальників футболу. «Шановні глядачі, дорогі кияни та гості столиці...», - такими словами традиційно вітала глядачів Олена Христофорівна, у відповідь отримуючи оплески. У 1960 році, тільки-но завершивши блискучу кар'єру спортсменки-гімнастки, Олена Гуц провела свій перший матч за участю «Динамо», і з того часу незмінно виконувала таку важливу та відповідальну роботу – інформувати про події глядачів та учасників гри – більше п'яти десятиліть!

Сьогодні Олена Гуц на заслуженому відпочинку. Ми зателефонували іменинниці, щоб привітати її зі святом і дізнатися, чим вона зараз займається:

- Дякую за вітання. У мене все гаразд, живу, як усі люди, настрій святковий - готуюся відзначати День народження. Здоров'я іноді краще, іноді гірше, але я ставлюся до цього, як слід. Щороку отримую багато привітань не лише з різних міст, а й з різних країн. Звісно, збираюся піти в рідний клуб, який на все життя залишиться для мене найдорожчим. Поп'ємо чай разом із колективом. Нас, «листопадівців», у «Динамо» дуже багато: це і Олег Блохін, і Володимир Веремєєв, у якого був День народження вчора, і Віктор Матвієнко, і Олександр Бойко, і багато інших хлопців. Звичайно, ми підтримуємо зв'язок і завжди вітаємо один одного з іменинами. Я вже «старійшина», а вони всі для мене, як члени сім'ї, рідні люди - все-таки, ми більше, ніж півстоліття один одного знаємо і спілкуємося. Бачимося на зустрічах - як радісних, так і сумних, словом, завжди разом із «золотою» командою. Диктором у «Динамо» я пропрацювала 55 років. Пишаюся тим, що в нашому клубі ветеранів я єдина жінка з-поміж 100 чоловіків-футболістів.

- Чи продовжуєте стежити за матчами «Динамо»?

- Звичайно, а як же! Коли нормально почуваюся і на вулиці не холодно, відвідую домашні матчі на НСК «Олімпійський». У мене завжди є два квитки, якщо не йду я, ходить син. Цікавлюся всім, що відбувається у клубі й українському спорті загалом. З ранку я завжди знаю всі новини про команду з газети «Спорт-Експрес», переживаю усі досягнення і невдачі «Динамо».

У цей святковий день хочеться побажати іменинниці міцного здоров'я, чудового настрою, благополуччя, сил, довгих років щасливого і змістовного життя! Нехай енергія, що йде від вас, ніколи не вичерпується!

Колектив ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер