Віталій Буяльський: «Дотиснули «Олександрію» на характері»

Віталій Буяльський: «Дотиснули «Олександрію» на характері»

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував матч 8-го туру УПЛ з «Олександрією», який завершився перемогою киян із рахунком 1:0. Єдиний м'яч у компенсований час забив Віктор Циганков, реалізувавши пенальті.

- Матч із «Олександрією» виявився дуже емоційним, а перемога була здобута важко. Які враження залишилися від цього поєдинку?

- Емоції позитивні. У нас було багато було моментів, якби забили раніше - було б набагато легше. Були виходи один в один, які не реалізували, але в кінці на характері дотиснули суперника.

- Із чим були пов'язані емоції гравців і тренерів «Олександрії» в кінцівці матчу?

- Це нормально, тому що для команди, яка всю гру терпить і грає на будь-який позитивний результат, прикро пропускати наприкінці матчу. Емоції були і в мене. Але я вже охолов, забув їх. Рухаємося далі.

- Напружений графік матчів вибиває команду з колії?

- Навпаки - добре, коли матчів багато. Зараз ми більше уваги приділяємо відновленню, ніж тренуванням і теорії, так що сили були, особливо в першому таймі, тому що створювали моменти. У другому таймі всією командою пішли вперед і пропустили контратаки. Але атакуюча всю гру команда в будь-якому випадку пропускатиме контвипади суперника.

- Попереду дуже важливий матч за Суперкубок України...

- Запрошую всіх уболівальників на Суперкубок України, щоб підтримати київське «Динамо». Постараємося вас не підвести.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер