Віталій Буяльський - найкращий гравець «Динамо» у жовтні

Віталій Буяльський - найкращий гравець «Динамо» у жовтні

Підбиваємо підсумки голосування за найкращого Favbet гравця київського «Динамо» у жовтні.

Протягом минулого місяця динамівці провели п'ять матчів української Прем'єр-ліги та три поєдинки Ліги Європи. «Біло-сині» здобули три перемоги (над «Минаєм» - 1:0, «Рухом» - 3:0 і «Кривбасом» - 3:1), двічі зіграли внічию (із «Ворсклою» - 1:1 та АЕКом - 3:3) та тричі поступилися («Ренну» - 1:2 та 0:1, а також «Шахтарю» - 1:3). 

Після кожної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводяться голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання «Favbet гравець місяця». До неї увійшли: Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Денис Гармаш, Руслан Нещерет і Владислав Ванат.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» у жовтні взяли участь майже чотири тисячі респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 61% – за Віталія Буяльського. Буяльський був визнаний найкращим гравцем місяця вдруге поспіль. У поточному сезоні на рахунку 29-річного хавбека 8 забитих м'ячів і 4 гольові передачі у всіх турнірах.

Топ-5 гравців «Динамо» у жовтні на думку вболівальників:

1.   Буяльський - 61%

2.   Ванат - 19%

3.   Гармаш - 9%

4.   Циганков - 8%

5.   Нещерет - 3%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер