Віталій Буяльський – найкращий гравець матчу із «Десною»

Віталій Буяльський – найкращий гравець матчу із «Десною»

Після кожної офіційної гри «Динамо» в офіційному клубному Telegram-каналі проводиться голосування за найкращого гравця матчу.

У неділю, 22-го серпня, наша команда провела матч 5-го туру VBET Ліги, обігравши в Києві чернігівську «Десну» - 4:0.

У цьому матчі дубль на свій рахунок записав півзахисник Віталій Буяльський. Спочатку він прийняв м'яч на лінії штрафного майданчика від Шапаренка, розвернувся і закрутив точно в дальній верхній кут воріт. А у другому таймі Денис Бойко вибив м'яч далеко від своїх воріт, Завійський невдало скинув м'яч головою назад - прямо на Буяльського, і той в один дотик пробив точно в кут воріт. Ще по одному разу відзначилися Віктор Циганков (з пенальті) та Завійський. Після навісу з кутового Шкурін пробив головою, м'яч летів повз ворота, однак після рикошету від Завійського змінив напрямок і опинився в сітці.

Саме Віталія Буяльського вболівальники майже одноголосно визнали найкращим гравцем зустрічі «Динамо» - «Десна». На підтримку хавбека було віддано 81% голосів більш, ніж двох тисяч фанів, які взяли участь у голосуванні.

Нагадаємо, що Віталій Буяльський також став найкращим гравцем виїзного матчу «Динамо» із луганською «Зорею» у 3-му турі чемпіонату України.

Друге місце посів Микола Шапаренко (8% голосів), а третє-четверте місце розділили Віктор Циганков та Денис Бойко, які набрали по 3% голосів. 

Топ-6 гравців «Динамо» в матчі з «Десною» на думку вболівальників:

1. Віталій Буяльський (81%)

2. Микола Шапаренко (8%)

3-4. Віктор Циганков, Денис Бойко (по 3%, по 62 голоси)

5 Віталій Миколенко (2%, 51 голос)

6. Ілля Шкурін (2%, 48 голосів)

Підписуйтесь на офіційний Telegram-канал «Динамо» і будьте в курсі всіх клубних новин! Оперативно дізнавайтеся про результати матчів, читайте коментарі тренерів і гравців!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер