Віталій Буяльський: «Після таких матчів хочеться піти в іншу професію»

Віталій Буяльський: «Після таких матчів хочеться піти в іншу професію»

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський, який відзначився двома забитими м’ячами у воротах житомирського «Полісся» у виїзному матчі, прокоментував поєдинок, у якому кияни поступилися з рахунком 2:3:

- Початок гри був хорошим, але потім усе пішло не за планом?

- Це м’яко сказати «не за планом». Після таких ігор хочеться не у футбол грати, а піти у якусь іншу професію. Тому що, якщо так ганьбитися, як ми зганьбилися після рахунку 2:1 на нашу користь, краще взагалі не виходити на поле. Зарахують технічну поразку 0:3 – та й усе.

- Але у чому причина такої ситуації? Що пішло не так? Адже команда грала у більшості та вела у рахунку...

- Кожен має розібратися у собі, дати відповідь на запитання, що він робить у київському «Динамо», і які завдання вирішує. Якщо ми, футболісти, вирішуємо завдання не вилетіти, то про це треба прямо сказати, а якщо стати чемпіонами – то краще не виходити на поле, щоб так грати.

- Під час матчу було багато спірних рішень, суддя неодноразово звертався до VAR, що можете сказати з цього приводу?

- Арбітр добре судив, все по ділу. Лише епізод з червоною карткою Караваєву я ще не подивився у повторі, тому нічого не можу сказати. Загалом, до нього питань немає.

- Яке враження у вас склалося про «Полісся», де грає багато ваших колишніх одноклубників? Чого, на вашу думку, ця команда здатна досягти у нинішньому сезоні?

- Коли у команди хороше фінансування, тоді і завдання перед нею ставляться максимальні, і підбираються футболісти, які можуть їх виконати. «Полісся» показало, що у них амбіційний проєкт, вони вливають кошти та підписують хороших футболістів для своїх завдань.

- А чи приємно з ними грати у футбол? Вони діють відкрито?

- Так, вони добре грають. І самі це роблять, і іншим дають, не закриваються в обороні. З такими командами цікаво грати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер