Віталій Буяльський: «Подвійна подяка вболівальникам, що прийшли підтримати нас у такий день»

Віталій Буяльський: «Подвійна подяка вболівальникам, що прийшли підтримати нас у такий день»

Капітан «Динамо» Віталій Буяльський після розгрому «Колоса» подякував вболівальникам, розповів про зміну тактики та майбутню підготовку до «Шахтаря».

- У першому таймі ми зовсім не знали, як наші суперники гратимуть, тому що у них змінився тренер. Десь у першому таймі не перебудувались, у суперника виходило виходити з оборони, а у нас не завжди виходило їх накривати. Після першого тайму ми вже змінили тактику. 

- Прокоментуйте епізод, коли Ярмоленко віддав вам пас головою, але ви вирішили не бити, а віддати на Шапаренка…

- На мою думку Коля Шапаренко був у кращій позиції, прямо перед воротами, і я хотів йому в ногу віддати передачу, аби він в один дотик завдав удару. Але він вже пробіг, і мені не вдалося точно віддати на нього. Оскільки не вдалося, значить це рішення було неправильним. 

- Коли ви забивали, важко було одразу помітити, чи ви завдали цей удар, чи Назар Волошин…

- Він поки замахнувся, я вже пробив. Поки він думав, я вже забив. Насправді, я сказав йому, що вдарю, і він залишив м’яч. 

- Чи готові психологічно поєдинку з «Шахтарем»? 

- Щойно завершилась гра. Попереду ще тренування, теоретичні заняття, на яких ми будемо розглядати сьогоднішню гру та готуватися до матчу з «Шахтарем». 

- Здалося, що сьогодні вболівальники створили найтеплішу атмосферу на трибунах…

- Звісно, за присутності вболівальників дуже приємно грати. Ми дуже вдячні, стараємось на футбольному полі не підводити їх. До того ж вони прийшли на матч сьогодні у таке свято, коли вони напевно хотіли би побути дома, з батьками, з дітьми. За це їм від нас подвійна подяка. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер