Віталій Буяльський: «Сьогодні виходили на поле з подвійною мотивацією»

Віталій Буяльський: «Сьогодні виходили на поле з подвійною мотивацією»

Капітан «Динамо» Віталій Буяльський поділився враженнями від переможного поєдинку проти «Полісся» (3:0).

- Настрій завжди хороший, коли перемагаєш. Особливо такого суперника, який більше говорить, аніж грає. Тому перемогти сьогодні було вдвічі приємніше.

- У складі «Полісся» багато футболістів, які або є вихованцями «Динамо», або грали за нашу команду. Чи спілкувалися з ними?

- Так, спілкувався з Бойком, Шабановим. Видно неозброєним оком, що без Артема в захисті команда грає гірше, ніж коли він на полі.

- Чи хотілося взяти реванш за поразку в першому колі?

- Звісно, сьогодні виходили на поле з подвійною мотивацією, оскільки в першій грі так склалися обставини, що ми програли. Але зараз у них змінилася лінія захисту, не грає той же Шабанов. Коли він грав у попередній грі, нам було набагато важче. Тож я здивований, що він не грав сьогодні.

- Розкажіть про свій гол, який зняв усі можливі питання про переможця.

- Перехопили м’яч, він відлетів до Ваната, а Влад віддав на мене.

- Після матчу в Житомирі ви казали, що потрібно розібратися в собі, щоб так не грати в майбутньому. Судячи з результату сьогоднішнього, розібратися вдалося?

- Так, тоді було сказано десь на емоціях. Це було адресовано більше молодим футболістам. Напевно, вдалося достукатися до них. Усі ми зробили висновки, будемо виправляти припущені помилки.

- Ви забиваєте у другому матчі поспіль, чи можна сказати, що вже набрали оптимальну форму?

- Я був у лазареті півтора місяці, зовсім без тренувань. Працюю лише протягом 10 днів, тому ще потрібно допрацьовувати та набирати кондиції.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер