Віталій БУЯЛЬСКИЙ : «Відчуваю стовідсоткову готовність працювати»

Віталій БУЯЛЬСКИЙ : «Відчуваю стовідсоткову готовність працювати»

Про це, а також про те, як він провів зимову відпустку, півзахисник розповів офіційному клубному сайту:

- Перший тиждень відпочинку провів у Києві, потім поїхав до Вінницької області, додому до рідної Калинівки до батьків. Довгий час не був удома, тому вирішив провести відпустку з рідними. До теплих країн не їздив, увесь час провів із сім'єю. Там же зустрічав і Новий рік, у колі рідних мені людей.

- Коли плануєте повертатися до Києва?

- Гадаю, 10-го січня, а 12-го у нас уже медогляд та виїзд на перший збір, починатемо працювати.

- День народження відсвяткували весело?

- Святкував із друзями, щоправда, не 6-го січня, а 7-го, тому що не всім вдалося відлучитися на Святий Вечір. Тож ми поєднали Різдво та День народження. Ми просто скромно посиділи, нічого особливого не організовували.

- Чи були якісь сюрпризи або несподіванки? 

- Я вважаю, головне увага друзів, а зовсім не подарунки. Незважаючи на обставини, багато хто прийшов мене привітати. Ми добре провели час, поспілкувалися. 

- Який у вас настрій? Вже скучили за футболом? 

- Не сказав би, що я дуже скучив, оскільки майже щодня тренувався - ми з друзями грали у футбол. У нас тут є поле зі штучним покриттям, ми його чистили від снігу та грали там. Тому фізично почуваюся добре, немов відпустки й не було. 

- А які у вас очікування від першого зимового збору? 

- Кожен підготовчий етап важкий, адже потрібно багато працювати. Відчуваю стовідсоткову готовність працювати, від цього залежатиме моє майбутнє.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер