Віталій Буяльський: «Два м'ячі в першому таймі нас повністю надломили»

Віталій Буяльський: «Два м'ячі в першому таймі нас повністю надломили»

- Була важка гра, тому що суперник дуже добре контролює м'яч. Можна сказати, що ми більшу частину часу були без м'яча і більше втомилися. При відборі м'яча не було сил і легкості, щоб вибігати в контратаки.

Домовлялися не пропустити в першому таймі, але у нас це не вийшло. Ми пропустили два м'ячі в першому таймі, і вони нас повністю надломили.

В принципі, будь-який гол можна було не пропустити. Уся команда програє і виграє. Гадаю, кожен із нас у чомусь провинився під час першого пропущеного м'яча.

Ми побачили рівень їхнього чемпіонату, як суперник контролює м'яч. Особливо в другому таймі було видно, як «Вільярреал» кроком контролював м'яч і у них усе виходило. Нам потрібно вчитися у них контролю м'яча, передачам між лініями та врозріз.

На мій погляд, у цьому сезоні був один із найкращих наших виступів у єврокубках за останні 3-4 роки, тому що ми потрапили до Ліги чемпіонів, зустрілися там із такими клубами, як «Барселона», «Ювентус». Не виграли, але грали непогано. Пройшли далі в Лізі Європи, обіграли «Брюгге». Цей єврокубковий сезон пішов усім нам тільки на користь. Тепер ми сконцентруємося на чемпіонаті та Кубку. Напевно, тепер буде більше часу на відновлення і підготовку до цих ігор.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер