Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Головне – приносити користь команді»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Головне – приносити користь команді»

- На кожному тренуванні кожен гравець доводить свій рівень. Хто не буде цього робити, той не буде потрапляти до складу. Так само й у грі, якщо хтось буде недооцінювати суперника та буде виходити на поле розхлябаним, він не буде потрапляти до складу.

До «Оболоні» ми готувалися так само, як і до інших ігор, як до ігор чемпіонату. Підготувалися ґрунтовно, знали, як буде грати суперник. Загалом, моментами непогано вдавалося, «Оболонь» у першому таймі не провела жодної контратаки, а в другому ми вже трохи втомилися, й почали утворюватися вільні зони. Але, я думаю, ми розберемо ці моменти та будемо рухатися далі.

Загалом, мені байдуже, на якій позиції грати, головне – приносити користь команді. Можливо, на цій позиції в цій грі я приніс більшу користь, ніж приніс би на звичній для мене, тому Сергій Станіславович поставив мене там. Нічого страшного. Будуть мене далі ставити в центрі або на фланзі – це не найголовніше. На тренуваннях мене іноді ставлять на фланг, для мене у цьому нічого нового немає. У нас тактика для всіх одна, на теоріях я був присутній та розумію, як грати на цій позиції. Тому мене й поставили на фланг.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер