Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Кожне тренування має втілюватися у грі»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Кожне тренування має втілюватися у грі»

- Віталію, твої враження від гри проти «Мюнхен-1860»?

- Враження залишилися доволі непогані. Ми намагалися дотримуватися тренерської установки. Трохи накопичилася втома, й під кінець гри вже було важко. Але ми витримали, виграли, отримали задоволення від гри. Кожен показав, на що він здатен на сьогоднішній день.

- Сьогодні тобі знову вдалося відзначитися забитим м'ячем. Спробуй проаналізувати, за рахунок чого забив гол?

- Тренерський штаб казав нам, щоб під час подачі мінімум дві-три людини було у штрафному майданчику суперника. Моїм завданням було бігти до штрафного майданчика та грати по м'ячу. М'яч відскочив до мене, й я, можна сказати, зіграв на добиванні.

- Чи вдається втілювати тактичні вправи, які відпрацьовуються на тренуваннях, під час ігор?

- Кожне тренування має втілюватися у грі. Ти виходиш на тренування, відпрацьовуєш якісь схеми, взаєморозуміння. Звісно, це має втілюватися під час наших ігор.

- Учорашня гра давалася важче?

- Учора була зовсім інша гра, суперник грав від оборони, закрившись у захисті. А сьогоднішня команда-суперник вже атакувала, залишала вільні зони, в які ми вривалися. Тому й голи в цьому матчі нам давалися легше.

- Чи залишилися ще сили на заключну частину збору?

- Звичайно! На зборах легко не буває, й під кінець трохи накопичилася втома. Але нічого, будемо працювати до останнього дня. Лише після гри, яка відбудеться в останній день, можна буде два-три дні відпочити.

* фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер