Віталій Буяльський: «Ми робили все, що могли»

Віталій Буяльський: «Ми робили все, що могли»

- Ми грали непогано, організовано, але було видно, що рівень «Ювентуса» набагато вищий. Ми робили все, що могли. Гадаю, шанси здобути очки у нас були, адже в першому таймі ми грали непогано, а в другому припустилися кількох помилок, пропустили гол, після чого психологічно нам було вже важко.

- Хто вам найбільше запам'ятався із зіркових футболістів «Ювентуса»?

- Матчі з такими командами в Лізі чемпіонів не можуть навіть порівнюватися з іграми в чемпіонаті України, у нас таких поєдинків немає і, напевно, не скоро будуть. Для нас, для кожного футболіста «Динамо», це великий досвід зіграти з такими виконавцями, як у «Ювентусі». У них усі футболісти найвищого рівня, тому можу виділити всю команду.

- Багато футболістів «Динамо» сьогодні вперше грало в груповому етапі Ліги чемпіонів. Чи зверталися вони до вас за порадою, як до більш досвідченого футболіста?

- Ні, я сам небагато пограв у Лізі чемпіонів. Ми всі серйозно налаштовувалися і намагалися себе проявити якомога краще не індивідуально, а в плані командної гри, оскільки в таких іграх складно щось зробити самому, а тільки колективно можна виграти.

- Що б ви сказали вболівальникам, які прийшли сьогодні на трибуни НСК «Олімпійський»?

- Вони нас дуже добре підтримували, можу їм тільки подякувати за це. Думаю, їм сподобалася гра. Ми робили все можливе, щоб найвідданіші вболівальники були задоволені.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер