Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Ми робили все, що від нас вимагав тренерський штаб»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Ми робили все, що від нас вимагав тренерський штаб»

- Ми грали так, як вимагав тренерський штаб – відійшли назад і грали від оборони, на контратаках. У підсумку, у другому таймі у нас було більше моментів, ніж у суперника. Все, що вимагав головний тренер, ми намагалися виконувати.

- У першому таймі Олександр Хацкевич часто підкликав тебе і давав вказівки. На чому акцентував увагу тренер?

- Він просив нас грати компактніше в обороні в центрі поля і швидше вибігати вперед. У першому таймі було кілька контратак, ми забили гол. У другому таймі у нас було більше простору, і було вже трохи легше.

- Чи можна говорити, що сьогодні «Динамо» повністю переграло «Шахтар»?

- Не можу з упевненістю сказати. «Шахтар» володів м'ячем, цього ніхто не заперечує. Але ми зробили все, що від нас вимагав тренерський штаб – швидкий вихід з оборони в атаку. Ми це робили досить-таки непогано, особливо в другому таймі.

- Наскільки в психологічному плані допоміг гол?

- Думаю, він додав упевненості і команді, і мені, і нашому головному тренеру. Все-таки він працює з командою вже рік, і нам було важливо виграти трофей.

- Наскільки було незвично грати проти Мораеса?

- Ми на це особливої ​​уваги не звертали, але якщо людина виходить на поле з капітанською пов'язкою і цілує емблему, то не зовсім коректно переходити в команду основного суперника. Але це футбол, це життя. При цьому він іноземець, йому в Україні не жити. Він пограє ще рік, два, три, чотири, поїде до себе додому, і все це забудеться.

- Вербич не потиснув Мораесу руку перед грою, це випадковість?

- Якщо ви не помітили, то вся наша команда не потисла йому руку.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер