Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «На другий тайм зі «Львовом» вийшли з упевненістю у своїх силах»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «На другий тайм зі «Львовом» вийшли з упевненістю у своїх силах»

- У перші хвилини було важко, тому що команда добре оборонялася. Нам було складно розкривати захист «Львова». Намагалися бити здалеку і робити багато довгих передач за спину захисникам, які не проходили. Але в кінці першого тайму одна пройшла, і ми забили.

- Можна сказати, вийшов міні-збір у Львові.

- Так, відчуття, наче ми ще на зборі, але сьогодні вже полетимо додому і почнемо готуватися до виїзної гри Ліги чемпіонів.

- Були вже думки про «Брюгге»?

- Учора подивився перший тайм їхнього матчу. Була досить цікава для нас гра. Можна було подивитися, як команда діє в атаці і в обороні. Тренерський штаб покаже сильні та слабкі сторони суперника, якими ми можемо скористатися.

- У сьогоднішній грі було дежавю в порівнянні з матчем із «Карпатами»? Теж пізній гол і пенальті в компенсований час.

- У першому таймі ми грали досить непогано і контролювали м'яч. Просто не могли забити швидкий гол. Тоді у таких команд з'являється більше впевненості, а ми починаємо поспішати. Але в кінці першого тайму забили і на другий вийшли з упевненістю у своїх силах.

- Пам'ятаєш, коли востаннє робив дубль?

- Це було давно. Коли тренером був ще Сергій Станіславович Ребров, а ми грали на стадіоні «Динамо» неофіційний матч.

- Як вирішували, хто буде бити пенальті?

- З «Карпатами» Вербич дав пробити мені, але Бєсєдін попросив мене вдарити. Я погодився. Сьогодні хлопці сказали мені, що я можу бити за минулий раз. Якби на полі був Циганков, пробивав би він.

- За рахунку 0:3 у штрафній зоні збили Циганкова і тренерський штаб бурхливо відреагував на цей момент.

- Якщо є пенальті, то чому його не ставити? Неважливо який рахунок. А якби був рахунок 1:0? Але головне, що ми виграли і взяли три очки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер