Віталій Буяльський – найкращий гравець «Динамо» в червні!

Віталій Буяльський – найкращий гравець «Динамо» в червні!

Після кожної офіційної гри «Динамо» в нашому клубному Telegram-каналі проводилися голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками всіх червневих опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання «Гравець місяця»: Георгій Бущан, Карлос де Пена, Віктор Циганков, Віталій Буяльський та Міккель Дуелунд.

У червні «біло-сині» провели п’ять матчів, чотири у Favbet Лізі та один у Кубку України. У них динамівці здобули чотири перемоги: над «Олександрією» 5:1, «Зорею» 3:1, «Колосом» 2:1 та «Минаєм» у півфіналі Кубка України 2:0, а також поступилися на виїзді «Десні» 2:3.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в червні взяли участь понад тисячу респондентів. Боротьба за лідерство не на жарт розгорнулася між Віталієм Буяльським, який двічі визнавався вболівальниками найкращим гравцем окремих матчів, та Віктором Циганковим, який став MVP в останньому поєдинку місяця. У підсумку Віталій обійшов Віктора всього на два відсотки. Третім став Карлос де Пена, випередивши Георгія Бущана теж на два відсотки. ТОП-5 замкнув Міккель Дуелунд.

1. Віталій Буяльський - 30%

2. Віктор Циганков - 28%

3. Карлос де Пена - 17%

4. Георгій Бущан – 15%

5. Міккель Дуелунд – 10%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер