Віталій Буяльський – найкращий гравець «Динамо» в лютому!

Віталій Буяльський – найкращий гравець «Динамо» в лютому!

Минулого місяця динамівці провели п’ять офіційних матчів у чемпіонаті України та в 1/16 фіналу Ліги Європи. У Favbet Лізі наша команда зустрічалася вдома з «Олімпіком» (3:1), на виїзді з «Десною» (1:1) та в гостях з ФК «Львів» (1:4), а в Лізі Європи провела матчі з бельгійським «Брюгге» (1:1) вдома та (0:1) на виїзді.

Після кожної офіційної гри «Динамо» в нашому офіційному Telegram-каналі проводилися голосування за найкращого гравця матчу. За підсумками всіх лютневих опитувань була сформована п’ятірка номінантів на звання «Favbet гравець місяця». До неї увійшли: Віталій Буяльський, Артем Бєсєдін, Віктор Циганков, Віталій Миколенко та Микола Шапаренко.

У підсумковому голосуванні за найкращого футболіста київського «Динамо» в лютому взяли участь понад п’ять тисяч респондентів, які віддали найбільшу кількість голосів – 69% - за Віталія Буяльського. В активі 28-річного хавбека – по голу у ворота «Брюгге» вдома та на виїзді, а також забитий м’яч у ворота «Олімпіка». 

Друге місце посів Віктор Циганков, який двічі допоміг аідзначитися Бєсєдіну у матчі з «Олімпіком», вирішальний пас на Буяльського у виїзному матчі з «Брюгге» та реалізовані пенальті в матчах із «Десною» та ФК «Львів». Замкнув трійку Артем Бєсєдін, який записав до свого активу два забитих м’ячі у ворота «Олімпіка». Четвертим став Микола Шапаренко, а п’ятим – Віталій Миколенко, який асистував Буяльському, коли Віталій забивав «Брюгге» в домашньому матчі.

Топ-5 гравців «Динамо» в лютому на думку вболівальників:

1. Буяльський - 69%
2. Циганков - 11%
3. Бєсєдін - 10%
4. Шапаренко - 8%
5. Миколенко - 2%

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер