Віталій Буяльський: «Прикро, що пропустили зі стандарту»

Віталій Буяльський: «Прикро, що пропустили зі стандарту»

- В принципі, результат непоганий, але ми не хотіли вдома пропускати гол. Ще й зі стандарту... Ми розбирали, як "Брюгге" грає при стандартних положеннях - і все одно отримали гол. Прикро, що пропустили зі стандарту, а не з гри.

- Твій гол був єдиним шансом вразити ворота суперників?

- У першому таймі у мене було два моменти, з яких хороший футболіст повинен реалізувати хоча б один. А в другому таймі був, можна сказати, напівмомент - і вийшло забити.

- Перед матчем були очікування, що "Динамо" має розривати "Брюгге", який приїхав без свого тренера та ключових гравців. Усе виявилося не так легко?

- Ми знали, що буде ще важче. Адже футболісти, які отримують менше ігрового часу, налаштовані довести та зачепитися за склад. Тому коли грає не основний склад, це в два рази важче.

- Присутність уболівальників хоч трохи допомагала та зігрівала вас?

- Звісно! Приємно, коли на матчі присутні вболівальники. Ми вже відвикли від підтримки трибун, які женуть тебе вперед. Спасибі вболівальникам за те, що прийшли!

Було дуже холодно, у другому таймі температура ще опустилася, був вітер. Це заважало і розмовляти, і робити підказки, і дихати вдвічі важче.

- Чи складно при такій погоді комбінувати та в принципі грати в футбол?

- При такій погоді важко рухатися. Повітря холодне і ти задихаєшся, не вистачає кисню, - поділився Віталій в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер