Віталій Буяльський: «Перемогу присвячуємо Сидорчуку»

Віталій Буяльський: «Перемогу присвячуємо Сидорчуку»

- "Зоря" - організована команда, вона виглядала трохи краще в першому таймі. Тому нам було важко, плюс ще впливала спека. А в другому таймі, після пропущеного м'яча, ми почали грати у свій футбол, з'явилися вільні зони, які ми використовували.

- Чому команда додала, тільки коли пропустила гол? Чого не вистачало до цього?

- У перші 60 хвилин "Зоря" грала дуже компактно, у нас не було вільного простору попереду, щоб відкритися. А якщо вдавалося відкриватися, то суперники були попереду. Після забитого гола "Зоря" трохи розслабилася та стала залишати вільні зони.

- Потрійна заміна, коли на поле вийшли відразу троє свіжих гравців атаки, теж допомогла?

- Звичайно. Будь-який футболіст, який виходить на заміну, сповнений сил і покращує гру.

- У якому стані було поле після зливи?

- Поле в дуже хорошому стані, видно, що за ним стежать. Навіть після такого сильного дощу газон був, можна сказати, ідеальним. Хіба що в деяких місцях зупинявся м'яч. Коли я віддавав передачу Циганкову, м'яч зупинився, тому Віті довелося чекати його. Якби м'яч не зупинився, думаю, Циганков у тому моменті вийшов би один на один і забив.

- Твій гол переломив хід гри. Ти відразу прийняв рішення пробити в тому епізоді?

- Беня віддавав пас у ногу, який я одним дотиком обробив уперед, як ми робимо на тренуваннях, і "щокою" направив м'яч у дальній кут.

- Зараз ти один із найкращих бомбардирів команди...

- Для мене головне, щоб команда вигравала. Командний результат - набагато важливіший, ніж особисті досягнення.

- Відчуваєш, що перебуваєш у хорошій формі?

- Справа не в голах. Бували моменти, коли я не забивав, але відчував себе в хорошій формі, і навпаки: коли забивав - не в такій хорошій. Гадаю, ігри показують, що у нас уся команда наразі в досить непоганій формі.

- Перемога далася непростою ціною - травмувався капітан Сергій Сидорчук. Ти був одним із тих гравців, які допомагали виносити його з поля. Знаєш якісь подробиці пошкодження?

- Сподіваюся, що травма не серйозна. Сергій пропускає матч Кубка України, сподіваємося, що за тиждень він відновиться до наступної гри чемпіонату. Можна сказати, що перемогу присвячуємо йому.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер