Віталій Буяльський привіз подарунки спортсменам та провів новорічний турнір

Віталій Буяльський привіз подарунки спортсменам та провів новорічний турнір

Відпустку наш футболіст провів у рідній Калинівці, що на Вінничині. Уже традиційно напередодні Нового року наш футболіст відвідав спортивну школу ДЮСШ «Авангард», де сам свого часу починав займатися футболом та пізнавати ази гри мільйонів. Його тренером із футболу був Валерій Катальчук, який пишається своїм вихованцем та завжди ставить його у приклад юним футболістам, яких тренує досі.

Щороку в середині грудня під час кожної зимової відпустки Віталій привозить дітям подарунки, а також організовує та проводить футбольний турнір. Тож вихованці ДЮФШ завжди чекають на нього з нетерпінням, щоб поспілкуватися та провести час разом.

Цього року в передноворічному турнірі з міні-футболу взяли участь шість команд. Перед початком змагань Віталій Буяльський привітав усіх присутніх із прийдешніми новорічно-різдвяними святами та вручив усім вихованцям ДЮСШ «Авангард» набори цукерок та інших солодощів. А кожному відділенню школи – цінні та потрібні подарунки. Так, відділенню хокею на траві Віталій подарував сучасну відеокамеру з допоміжним приладдям для зйомок ігор команд під час змагань, відділенню волейболу – волейбольні м’ячі, відділенню баскетболу – комплект спортивної форми. А команду з футболу ДЮСШ «Авангард» відряджено до м. Львова для участі в новорічному турнірі з футболу за рахунок коштів, наданих нашим футболістом.

Також під час урочистої частини заходу Віталій Буяльський передав міському голові Анатолію Шамалюку динамівську футболку зі своїм прізвищем та номером на спині. Усі вихованці ДЮСШ «Авангард» зробили спільні фото із зіркою українського футболу та взяли на пам’ять його автограф.

Після повернення до Києва Віталій розповів про свій візит до ДЮСШ «Авангард»:

- Наступного ж дня після заключного матчу першої половини сезону з «Десною» я поїхав додому в Калинівку. Як завжди, привітав вихованців школи «Авангард» із новорічними святами та подарував дітям солодкі подарунки, а кожному відділенню школи – необхідний інвентар, якого вони потребують, адже на відчутну допомогу держави керівникам розраховувати не доводиться. Напередодні телефонував директору школи та тренерам, тож знав, що їм потрібно, та й там теж усі знали, що я приїду. Зустріли мене добре, усі з радістю спілкувалися та вітали зі святами. Завжди, коли приїжджаю до Калинівки, збираю своїх друзів – які ще грають у футбол, і які вже завершили ігрову кар’єру, та інші команди. Усі разом збираємося та граємо турнір. Сам не беру участь, адже матчі проходять у залі, а там зовсім інше покриття. Тож можу пограти хвилин 10, не більше.

Ще ми з дружиною щороку їздимо до Вінниці в дитячий будинок, і цей раз не був винятком. Придбали памперси та інші потрібні для малюків речі, адже там лише маленькі дітки до 2 років.

Загалом відпуску проводжу в Україні. Спочатку, як уже казав, був удома, а тепер повернувся до Києва, тут зустріну Новий рік та Різдво і буду в місті до завершення відпустки. Вирішили не їхати на море, бо я за сезон втомився від перельотів – і дружина пішла мені назустріч. Тож вирішили відпочити в спокійному режимі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер