Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Дякую партнерам за створені для мене моменти»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Дякую партнерам за створені для мене моменти»

- Ми грали під навантаженням, адже вчора в нас було два тренування. Окрім того, в першому таймі було спекотно, парило. Думаю, загалом, гру провели непогано, були як хороші моменти, так і не дуже. Думаю, ті випадки, коли грали погано, розберемо разом із тренерським штабом.

- Чи добре заповнювати подібні паузи контрольними матчами, а не звичайними тренуваннями?

- Не відкрию Америку, сказавши, що грати завжди краще, ніж тренуватися – будь-який футболіст це підтвердить, адже всім більше подобається грати проти реального суперника, щоб довести, показати й головному тренеру, й собі, на що здатний на даний момент.

- У роздягальні після матчу тренер щось сказав про ваші два забитих м'ячі?

- Сергій Станіславович усіх привітав із перемогою, з хорошою грою, не одного мене. Дякую партнерам за те, що створили мені ці моменти, щоб я забив.

- Коли забивали другий м'яч, зряче вдарили з гострого кута?

- Я спочатку хотів бити повноцінним ударом, але потім побачив, що воротар «лягає» – й вирішив підсікти м'яча через нього. Іншого виходу вже не було.

- А пропущений на другій хвилині гол став несподіваним?

- Не сказав би, що він став для нас «холодним душем». Неважливо, яким був рахунок, вигравали ми чи програвали, в будь-якому випадку, ми би все одно вели свою гру, дотримувалися би обраної тактики та виконували би установку Сергія Реброва.

- Які очікування від майбутньої Ліги чемпіонів?

- Головне – повністю викладатися в кожному матчі, доводити, що ми гідні цього турніру й вийти з групи.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер