Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Важливо грати в основному складі»

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Важливо грати в основному складі»

- До першого забитого нами м'яча призвели командні дії – всі побігли пресингувати, накрили гравців, вони не втримали Маїка, й Олег вийшов віч-на-віч із Богушем. А потім ми створили ще кілька моментів: я в штрафному майданчику не прийняв м'яча, він невдало відскочив, у Влада Калитвинцева були можливості, просто їх потрібно було реалізувати.

- У той же час, не вдалося уникнути помилок в обороні – м'яч пропустили ...

- Напевно, в кожній грі є певні помилки. Будемо намагатися їх виправляти, щоб із кожним разом їх було все менше та менше. А також додавати в кожній лінії – й в атаці, й в обороні.

- Наскільки для вас було важливим відчути поле стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, враховуючи, що три наступних матчі пройдуть тут?

- Справа не в полі. Важливо грати в основному складі київського «Динамо», щоб для себе відчути ще більше впевненості, довіру тренера. Зараз я це відчуваю, й на тренуваннях та в іграх намагаюся робити все можливе. Все залежить від мене, від того, як я граю.

- Як проходять тренування за відсутності такої великої кількості гравців основного складу?

- Так само, як і з ними – інтенсивно, ми працюємо в такому ж режимі, як і за їхньої присутності. Все нормально.

- До «Фіорентини» вже придивляєтеся?

- Не скажу нічого нового – ми готуємося від гри до гри, тому зараз думаємо лише про «Чорноморець», потім про наступний матч і так далі. Не можна загадувати наперед.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер