Віталій Буяльський: «Завжди приємно перемагати «Шахтар», незалежно від кількості очок та турнірного становища»

Віталій Буяльський: «Завжди приємно перемагати «Шахтар», незалежно від кількості очок та турнірного становища»

- Віталію, у деяких ЗМІ перед матчем із «Шахтарем» писали та казали, що якщо «Динамо» не переможе «гірників», то нашу команду не можна буде назвати справжнім чемпіоном. Як футболісти ставилися до цих розмов?

- Не знаю, як інші хлопці, але я вже неодноразово казав, що впродовж чемпіонату я футбольні новини в Інтернеті взагалі не читаю й не дивлюся. Роки зо три тому я зробив для себе такий вибір, і, чесно кажучи, почуваюся прекрасно. Коли відпустка, можу собі дозволити, а коли змагальний період, навіть не звертаю уваги.

- Ти вийшов на матч із капітанською пов’язкою. Наскільки це важливо для тебе, або в таких поєдинках, як із «Шахтарем», це відходить на другий план?

- Коли виводиш команду з капітанською пов’язкою на матч із «Шахтарем», то відповідальність, напевно, вдвічі більша. Я живу на базі в одному номері з Сидорчуком, і він підказував мені стосовно певних моментів, тому я почувався більш-менш комфортно.

- А можеш назвати кілька порад, які почув від Сергія?

- Більше по футбольних моментах – як суперник грає, по індивідуальностях пройшлися.

- З перших хвилин гри з «Шахтарем» динамівці не особливо йшли вперед, віддавши ініціативу супернику…

- Нам особливо нема куди було поспішати. Попереду в нас чотири гри, тому час ішов на нашу користь. Супернику потрібно було долати нашу оборону, це їм не вдалося. Ми же добре зіграли як у захисті, так і в нападі, у другому таймі мали моменти, але не вдалося забити. Добре, що й одного м’яча вистачило для перемоги.

- Сьогодні в роздягальні був святковий настрій?

- Незалежно від кількості очок та турнірного становища, коли перемагаєш «Шахтар», це вдвічі приємніше. Причому незалежно від того, у рамках якого турніру відбувається матч, навіть якщо він неофіційний.

- Що казали президент та головний тренер?

- Президент особливо нічого не сказав – просто посміхався, кожному подякував й видно було, що він задоволений. Головний же тренер подякував за те, що ми виконали на полі те, що він вимагав, на всі 100 відсотків.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер