Віталій Годулян судив у першій половині сезону «Динамо» частіше за всіх

Віталій Годулян судив у першій половині сезону «Динамо» частіше за всіх

Рефері з Одеси працював головним арбітром на трьох матчах з 15-ти, а саме на домашньому поєдинку 1 туру з донецьким «Металургом», що завершився перемогою «біло-синіх» з рахунком 1:0. У тій грі футболісти «Динамо» отримали дві жовті картки (Аруна, Вукоєвич), а вирішальний м'яч був забитий на 90+2 хвилині.

Другою зустріччю «Динамо» і Віталія Годуляна став матч 9 туру, коли на «Олімпійському» кияни приймали «Карпати» (на фото). Команди змагалися дуже коректно (жодної жовтої картки у матчі), а на табло було зафіксовано перемогу господарів - 3:1.

Втретє Віталій Годулян був призначений головним арбітром на поєдинок 13 туру в Маріуполі, де «Динамо» зустрічалося з місцевим «Іллічівцем». Матч закінчився внічию - 0:0, а динамівці Бетао і Вукоєвич побачили перед собою по жовтій картці. Варто відзначити, що діями арбітра в тому матчі був вкрай незадоволений Олексій Михайличенко, про що він сказав на післяматчевій прес-конференції.

Що стосується решти українських арбітрів, то двічі в цьому сезоні на матчах «Динамо» працювали Анатолій Абдула та Анатолій Жабченко (чемпіонат + Кубок України). Юрій Грисьо, Юрій Можаровський, Костянтин Труханов, Андрій Кузьмин, Ярослав Козик, Юрій Мосейчук, Віктор Швецов, Олександр Дердо та Олександр Іванов судили «Динамо» цього сезону по разу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер