Віталій Хмельницький: «Зустрілись зі старими друзями»

Віталій Хмельницький: «Зустрілись зі старими друзями»

Разом із делегацією київського «Динамо», яка вирушала до Москви на товариський матч проти «Динамо» московського, в Білокам’яну вирушили і ветерани клубу. У Москві на них чекав теплий прийом друзів і колег. Своїми враженнями від зустрічі поділився гравець «Динамо» 60-70-х років, а нині один зі тренерів ДЮФШ «Динамо» Віталій Хмельницький.

- Віталію Григоровичу, як пройшла зустріч із ветеранами московського «Динамо»?
- Захід пройшов так, як проходять подібні зустрічі старих друзів. З багатьма з них ми виступали за різні збірні Радянського Союзу, виступали один проти одного в чемпіонаті СРСР. Як мовиться, не чужі люди. Та й, можна сказати, ми є одноклубниками. Адже центральне товариство «Динамо» об’єднало чотири клуби – Москви, Києва, Мінська і Тбілісі.

Нас зустріли Володимир Кесарев, Віктор Царев, дружина Льва Яшина, Костянтина Бескова та інші. Поспілкувались між собою, поділились останніми новинами – одним словом, максимально корисно провели час.

- На зустрічі були присутні лише ветерани Києва та Москви?
- Так, лише ми і москвичі. По мірі приїзду команд (25 червня зіграють динамівці Москви і мінська, 28 червня – Москви і Тбілісі) приїжджатимуть і ветерани. На жаль, з ними нам уже не вдасться зустрітись.

- Що можете сказати про матч «Динамо» (Москва) – «Динамо» (Київ)?
- Звичайна товариська зустріч. Гра проходила в середньому темпі, тим не менше, моменти біля воріт команд виникало достатньо. Серія пенальті додала певної інтриги, але, гадаю, остаточний результат не мав особливого значення. Іде планомірна підготовка до сезону, і, очевидно, тренери команди не ставили перед своїми підопічними завдання виграти будь-якою ціною.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер