Віталій Кличко: «Найсильніша команда країни – з нашого міста!»

Віталій Кличко: «Найсильніша команда країни – з нашого міста!»

Міський голова Києва Віталій Кличко, як давній уболівальник головної футбольної команди столиці України, щиро радий настільки довгоочікуваному чемпіонству «Динамо», бажає команді та її вболівальникам добре відсвяткувати перемогу та готуватися до нових футбольних сходжень.

– «Динамо» – чемпіон! – з гордістю каже Віталій Володимирович. – Для Києва дуже важливо, що найсильніша команда країни саме з нашого міста. Міста з дуже давніми та сильними футбольними традиціями. Пам'ятаю себе ще хлопчиськом, як відвідував усі матчі, вболівав за «Динамо». А після гри ходили з друзями по місту та кричали речівки про улюблену команду. Для мене «Динамо – частина життя.

Ці вихідні в Києві будуть дуже насиченими на події – святкується День міста. Проводиться багато заходів та, безумовно, одне з головних – святкування чемпіонства «Динамо». Дуже радий, що на величезному стадіоні буде урочисте нагородження та виступи відомих музикантів. Після переможної гри з «Дніпром» я привітав команду з чемпіонством у своїх соціальних мережах. Тепер спробую це зробити особисто, на НСК «Олімпійський», разом із десятками тисяч киян та гостей нашого міста.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер