Віталій Кличко такого мордобою ще не бачив

Віталій Кличко такого мордобою ще не бачив

«Дикість та варварство – так Віталій Кличко охарактеризував факт побиття футбольних уболівальників бійцями спецпідрозділу «Беркут» під час фіналу Кубку України. На переконання видатного спортсмена, це ганьбить країну, яка виборола право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

«Потрібно негайно провести службове розслідування і покарати винних у неадекватних діях міліції, - сказав Віталій Кличко. – Я був на сотнях стадіонах по всьому світу, але ніколи не бачив нічого подібного. Це був або злочин з боку конкретних посадових осіб, або крайня непрофесійність. Але в будь-якому разі, це стане ударом по репутації України».

27 травня під час фіналу Кубку України з футболу між «Шахтарем» та «Динамо» на трибунах спалахнула бійка. Бійці «Беркута» протягом 15 хвилин кийками били уболівальників київського «Динамо», які перед тим запали кілька «файєрів». Свідками цієї події стали інші уболівальники на трибунах, а також – мільйони глядачів телетрансляції.

Віталій Кличко входить до оргкомітету з питань підготовки до ЄВРО-2012. Також він є Радником Президента України та лідером депутатської фракції у Київраді».

Прес-служба Віталія Кличка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер