Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Хлопці чудово розуміють, наскільки серйозні на них чекують матчі»

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Хлопці чудово розуміють, наскільки серйозні на них чекують матчі»

Старший тренер «біло-синіх» Віталій Косовський за день до першого матчу групового етапу привіз команду на Закарпаття, розповівши про поставлені завдання.

- Упродовж усього сезону ми цілеспрямовано готувалися до фінального турніру. У тому числі за допомогою перехідних матчах, в яких ми перемогли, отримавши необхідну ігрову практику. Провели їх упевнено та довели, що гідні бути серед найкращих. У мене було багато розмов із хлопцями й усі вони чудово розуміють, наскільки серйозні на них чекають матчі. Тепер важливо вийти на футбольне поле та показати все, на що ми здатні.

Минулого року цей вік посів у ДЮФЛУ сьоме місце. Такий результат неприйнятний для «Динамо», й усі це чудово розуміють. Зараз перед командою поставлене завдання вийти до фіналу та вибороти золоті нагороди, показавши, що торішній виступ був прикрою невдачею. Ми знаємо наших суперників, чого від них можна чекати. Але розраховуємо, в першу чергу, на свою силу.

Чи буде у «Динамо» підтримка на Закарпатті? Не виключаю, що приїдуть батьки та родичі, будуть уболівати та переживати за нас. Але найголовніший помічник для гравців – їхній настрій. Наскільки серйозно вони поставляться до ігор, чи будуть виконувати вказівки тренерів... Усі ми сподіваємося, що проведена робота не мине дарма, команда зможе гідно представити «Динамо» та посісти належне їй місце.

Календар матчів «Динамо» в ДЮФЛУ U-16

Група «Б»: «ДИНАМО» (Київ), РВУФК (Київ), «Дніпро» (Дніпропетровськ), «Металург» (Запоріжжя).

28 червня (18.00, Свалява). «Дніпро» – «ДИНАМО»

29 червня (16.00, Свалява). «Металург» – «ДИНАМО»

1 липня (18.00, Свалява). «ДИНАМО» – РВУФК

3 липня. Півфінали

5 липня. Фінал

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер