Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Перемога у стартовій грі дуже важлива»

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Перемога у стартовій грі дуже важлива»

Минулого літа динамівці стали чемпіонами України в U-16, а зараз не проти повторити успіх у найстаршій віковій групі. У першому турі «Динамо» перемогло «Карпати» 2:0, очоливши турнірну таблицю у своїй групі.

- Перемогти у стартовому матчі було психологічно важливо, гравці повинні відчути впевненість у силах, «увійти» в турнір у гарному настрої. Думки підтвердити чемпіонське звання присутні, але зробити це буде важко. З кожним роком зростає рівень турніру та команд, що беруть участь. Зараз ми про це не думаємо, концентрувалися на першій грі з «Карпатами». Розуміли, що в ній буде багато боротьби, суперник дисциплінований. Перш за все ми не повинні були поступитися в цих компонентах. А перевершувати - в тактиці та індивідуальній майстерності. Ці ключові моменти і зіграли свою роль.

Було поставлено завдання взяти м'яч під контроль. У захисті постаралися зіграти строго і дисципліновано, зустрічати суперника і не давати йому пробивати. Ще добре діяли в завершальній стадії, було багато моментів, виходи сам на сам. Забили тільки два м'ячі, але нічого, адже це тільки початок. У груповому турнірі поставили перед командою завдання посісти перше місце.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер