Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Турнір пам'яті Михайла Комана пішов нам на користь»

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Турнір пам'яті Михайла Комана пішов нам на користь»

Слідом за старшими динамівцями U-17, його виграли й футболісти на рік молодші – 1999-го року народження під керівництвом Ігоря Костюка та Віталія Косовського.

У турнірі взяли участь п'ять команд футболістів 1999 року народження: «Княжа» (Щасливе), «Металург» (Запоріжжя), РВУФК (Київ), «Арсенал» (Київ) та «Динамо» (Київ).

Команди грали за коловою системою, а переможець визначався за загальною кількістю набраних очок.

«Динамо» – «Княжа» – 4:0 (голи: Стрижак, Миколенко, Дришлюк, Борщов)

«Динамо» – «Металург» – 1:0 (Куліш)

«Динамо» – РВУФК – 2:0 (Хахльов, Стрижак)

«Динамо» – «Арсенал» – 8:1 (Стрижак – 5, Хахльов, Борщов, автогол).

Детальніше про виступ своїх підопічних розповів тренер команди Віталій Косовський:

- Це був непоганий турнір у плані підготовки до чемпіонату України, він пішов нам на користь, хлопці змогли зігратися один із одним, налагодили ігрові зв'язки. Окремі ігри, зокрема із запорізьким «Металургом», вийшли дуже хорошими. У цьому матчі наш гравець Максим Куліш вийшов на заміну та забив переможний м'яч. Також сподобалася наша гра проти РВУФК, де необхідно було докласти чимало зусиль для перемоги. Це, дійсно, були гідні гри. А інші суперники виявилися трохи слабшими, про що свідчить наша результативність, в іншому випадку стільки м'ячів ми би не забили. Вже перед останньою зустріччю з «Арсеналом» ми достроково стали переможцями, набравши 9 очок. Але, хоча цей матч нічого не вирішував, ми все одно провели хорошу гру – так зване тренування з підвищеною відповідальністю. Загалом, повторюся, як підготовчий етап, цей турнір був дуже корисний.

Окрім медалей та кубків, які отримали переможці, на церемонії нагородження були визначені найкращі гравці в різних номінаціях. У складі динамівців приз найкращого захисника дістався Олександру Борщову, а найкращим гравцем турніру визнано Едуарда Сарапія.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер