Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Вісім випускників Академії заявлені за «Динамо» U-19»

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Вісім випускників Академії заявлені за «Динамо» U-19»

- Чим команда займалася після завершення першої частини ДЮФЛ у листопаді минулого року?

- Перша частина сезону завершилася в листопаді, потім команда ще два тижні тренувалася, хлопці ходили до школи, а потім усі роз'їхалися по домівках, почалася відпустка.

- Як готувалися до другої частини сезону? Чи були контрольні матчі?

- Після свят ми зібралися 18-го січня. Готувалися, як зазвичай, в одноразовому режимі, тому що в першій половині дня у хлопців заняття у школі. За цей період провели п'ять контрольних поєдинків, чотири з них виграли, ще одного разу зіграли внічию.

- 13 березня ви провели ще один спаринг. Хто був суперником?

- Грали з командою, яка бере участь у першості Київської області, хлопці старші за наших, але такий спаринг нам саме й був потрібний, щоб перевірити свої сили на тлі більш дорослого суперника. Задіяли всіх збірників, враховуючи, як складалася гра, деякі футболісти провели на полі два тайми, інші – 60 хвилин.

- Кого з ваших підопічних викликали до збірної? Як довго вони будуть відсутні?

- З академії до збірної Олександр Петраков викликав шість людей та ще двох із команди U-19. На еліт раунд до Англії команда летить 14-го березня, а повертається 30-го.

- У другій частині березня ви вирушите на турнір до Італії. Що це за змагання?

- Це міжнародний турнір 24 ​​Scopigno Cup, який проходить у місті Рієті та проводитися щороку. Серед команд-учасниць значні імена – «Лаціо», «Ювентус», «Рома», «Кальярі», «Пескара», й це ще не повний перелік. Їдемо змішаним складом: вісім людей 1999 року народження та вісім 2000 р.н.

- Хто з ваших гравців на другу частину сезону заявлений за команду U-19? Для них це важливий досвід?

- Заявлено вісім футболістів, називати прізвища не буду, всі розуміють, що вони ще навчаються в академії, й їм потрібно вирішувати поставлене завдання.

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер