Віталій Кварцяний: «У грі з «Динамо» потрібно буде проявити характер»

Віталій Кварцяний: «У грі з «Динамо» потрібно буде проявити характер»

- У плані організації гри ми будемо обережно підходити до цього матчу. У поєдинку першого кола команда відкрилася, почала ловити киян на штучному положенні поза грою, але така тактика не спрацювала. Суперник діяв швидше, пресингував у середині поля, й наші півзахисники втратили впевненість.

Щоб мати шанс на позитивний результат у матчі з такою командою, як «Динамо», необхідно розібрати кожен гвинтик у цьому налагодженому механізмі, й наші футболісти мають зрозуміти, що будь-яка помилка буде покарана.

У «Динамо» не лише флангові, а практично всі гравці сильні в атлетичному плані, та й завдяки індивідуальній майстерності будь-який із футболістів столичного колективу може результативно вирішити долю епізоду.

Кого би я не поставив, «Волинь» усе одно буде поступатися у класі, але щоб спробувати здобути результат, насамперед потрібно дотриматися ігрової дисципліни та проявити характер. Будемо дивитися на стан гравців, незалежно від віку. Віддамо перевагу тим, у кого будуть горіти очі на останньому перед матчем тренуванні.

Чи буду задоволений нічиєю? А чому ні? «Динамо» – флагман вітчизняного футболу, тому такий результат для «Волині» вважаю прийнятним.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер