Віталій Романов - арбітр матчу 30-го туру УПЛ «Олександрія» - «Динамо»

Віталій Романов - арбітр матчу 30-го туру УПЛ «Олександрія» - «Динамо»

40-річний арбітр із Дніпра з початку сезону працював на матчах київського «Динамо» вісім разів. Романов відсудив поєдинок за Суперкубок України-2019, у якому була зафіксована перемога «Динамо» над «Шахтарем» (2:1), показавши 3 жовті картки. Також він обслуговував матч 1/4 фіналу Кубка України між «Динамо» і «Олександрією» (1:0), показавши 9 жовтих і 1 червону картку - Мохаммеду Кадірі.

У нинішньому сезоні УПЛ Віталій Романов провів 12 матчів (із них 6 - за участю «Динамо»: нічия з «Олімпіком» і перемоги над «Ворсклою», «Колосом», «Олімпіком» і «Олександрією», програш від «Шахтаря). Показав у чемпіонаті Україні 70 жовтих карток і 9 - червоних. Зокрема, вилучив Беньяміна Вербича в матчі 5-го туру з «Олімпіком» та Йосіпа Піварича в матчі 29-го туру з «Шахтарем».

В останній зустрічі за участю «Динамо», на якій працював Романов, кияни в рамках 29-го туру УПЛ програли вдома «Шахтарю» з рахунком 2:3. У цій грі головний арбітр продемонстрував 4 попереджень, зокрема динамівцю Кадірі, а також червону картку захиснику киян Піваричу.

Асистенти арбітра - Матяш В. В. (Донецьк), Корнійко О. С. (Миргород), четвертий арбітр - Пасхал І. Ю. (Херсон), спостерігач арбітражу - Мельничук В. Г. (Сімферополь). Арбітр ВАА - Арановський Є. А. (Київ), асистент ВАА - Володін В. В. (Херсон), спостерігач ВАА - Петров В. Д. (Харків). Делегат УАФ/офіцер безпеки УАФ - Савчук А. К. (Луцьк). 

Матч 30-го туру Favbet Ліги «Олександрія» - «Динамо» відбудеться в неділю, 12 липня, на КСК «Ніка». Початок - о 19:30.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер