Віталію ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ – 75! Вітання від Ігоря Суркіса

Віталію ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ – 75! Вітання від Ігоря Суркіса

Шановний Віталію Григоровичу!

З нагоди Вашого 75-річчя прийміть від усіх динамівців та від мене особисто найщиріші вітання та найкращі побажання Вам та Вашим рідним і близьким!

Ваші досягнення золотими літерами вписані в історію київського «Динамо» та вітчизняного футболу.

Ви присвятили клубу з берегів Дніпра найкращі роки своєї кар’єри, за що доля віддячила Вам, піднявши на футбольні вершини та подарувавши шану та визнання багатьох поколінь.

Ви назавжди залишилися в серцях уболівальників як яскравий представник тієї «золотої команди», котра чотири рази за Вашою участю ставала найкращою у Радянському Союзі. Усі пам’ятають і Вашу блискучу гру на чемпіонаті світу 1970 року.

Ви увійшли до підручників футболу не тільки завдяки своїй неповторній манері гри, а й як зразок відданості улюбленій справі упродовж усього Вашого життя.

Цю відданість, це ставлення до футболу Ви, як ніхто інший, маєте хист прищеплювати новим поколінням футболістів, які лише роблять свої перші кроки у грі – тій грі, якою захоплюються мільйони, проте глибинну суть якої дано розуміти небагатьом. І Ви, шановний Віталію Григоровичу, безумовно, серед цих обраних.

Цього святкового дня бажаю Вам невичерпної енергії, котра, попри Ваш поважний вік, і досі допомагає Вам служити київському «Динамо» та всьому вітчизняному футболу у справі виховання талановитих гравців.

Міцного здоров’я, благополуччя та оптимізму Вам та Вашим близьким! З ювілеєм!

З повагою,

президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер