Вітання Віктора Ющенка з нагоди 90-річчя ФК «Динамо» (Київ)

Вітання Віктора Ющенка з нагоди 90-річчя ФК «Динамо» (Київ)

Від усього серця вітаю вас із 90-ю річницею!

Київське «Динамо» – більше, ніж футбольний клуб. Це – один зі знакових символів нашої держави.

Із «Динамо», із його зірковими гравцями та видатними тренерами ототожнюють український футбол, а інколи – й український спорт загалом. У цьому нема нічого дивного, адже відтоді, як «біло-сині» ще за радянських часів вибороли дебютне чемпіонство, вони регулярно підтверджують свій клас не лише на національній, але й на європейській арені.

Завойовані Кубки володарів Кубків та Суперкубок УЄФА; «Золоті м’ячі», отримані Олегом Блохіним, Ігорем Бєлановим, Андрієм Шевченком; світове визнання, здобуте геніальним Валерієм Лобановським; гучні перемоги збірних СРСР та України – усі ці успіхи нерозривно пов’язані з брендом «Динамо» Київ.

І сьогодні, в непрості для всієї країни часи, столичний клуб виконує надважливу об’єднуючу місію в суспільстві. «Динамо» разом зі своїми вірними прихильниками залишається осередком патріотизму, демонструючи приклад справжньої національної гідності.

Дорогі динамівці, попереду на вас чекають нові виклики та звершення. Вірю, в історію клубу ви впишете золотими літерами ще чимало яскравих сторінок. Спортивної наснаги вам та прихильності Фортуни! Ніколи не звертайте з обраного шляху й ніколи не здавайтеся.

Із ювілеєм, «Динамо»! Разом – до перемоги!

Віктор ЮЩЕНКО,

Президент України у 2005-2010 рр.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер